Меню
Кошик

ProVet Інсектостоп спрей 100 мл
Протипаразитарний спрей для котів і собак

ProVet Інсектостоп спрей 100 мл
ProVet Інсектостоп спрей 100 мл
  • Наявнiсть: Очікується
  • Артикул: 28167
96.57 ₴
Без ПДВ: 96.57 ₴
Купити
Прозора рідина фіолетового кольору зі слабо вираженим специфічним запахом.
До складу препарату входить фіпроніл, який діє на рецептори нервової системи ектопаразитів, викликаючи їх параліч і подальшу загибель, не впливаючи при цьому на центральну нервову систему ссавців.
Препарат має високу ефективність щодо личинкових та статевозрілих фаз розвитку бліх, вошей, волосоїдів, іксодових і коростяних кліщів (Otodectes cynotis, Sarcoptes canis) та Cheyletiella.
Фіпроніл накопичується в епідермісі, сальних залозах, волосяних фолікулах, забезпечуючи тривалу контактну інсектоакарицидну дію, не проникаючи у кров. Після місцевого нанесення препарат розподіляється по поверхні тіла тварини протягом 24 годин.
Застосування спрея сприяє лікуванню блошиного дерматиту.
Спосіб застосування та дозування:
Обробку тварин проводять у приміщенні, яке добре провітрюється. Перед використанням флакон необхідно ретельно збовтати. Прикривши очі і ніс тварини, тримаючи флакон вертикально, нанести спрей на все тіло тварини з відстані 10–20 см. Препарат наносять проти росту шерсті тварин у розрахунку 3–6 мл на 1 кг маси тіла, що відповідає 3–6 натисканням на пульверизатор флакона об’ємом 250 мл і 10–14 натисканням для флакона об’ємом 100 мл. При обробці довгошерстих тварин дозування препарату збільшують на 20–25%. Препарат активний до 30 днів проти кліщів і бліх.
Не рекомендується купати тварину за 3 дні до і 3 дні після обробки.
Протипоказання:
Не застосовувати самкам під час вагітності та лактації, кошенятам і цуценятам віком до 10 тижнів.

Склад і фармакологічні властивості: 100 мл препарату містять діючу речовину: фіпроніл — 0,3 г. Допоміжні речовини: спирт ізопропіловий, гліцерин.

Тип застосування забів від бліх та кліщів
Спрей
Об‘єм
100 мл

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре