Меню
Кошик

Природа Speciаl One для морських свинок 500 гр
Повнораціонний корм для морських свинок

Природа Speciаl One для морських свинок 500 гр
Природа Speciаl One для морських свинок 500 гр
  • Наявнiсть: В наявностi
  • Артикул: 26655
107.00 ₴
Без ПДВ: 107.00 ₴
Купити
Рецептура корму розроблена спеціально для морських свинок, які утримуються в домашніх умовах. Вона складена на основі найновітніших світових норм годування, а також рекомендацій провідних світових фахівців з розведення та утримання морських свинок.
Корм має унікальний склад, включає трав’яні гранули, відбірне зерно, цілющі трави, горіхи, а також інгредієнти з природного ареалу проживання морських свинок. До складу раціону увійшло 23 інгредієнти, серед яких насіння, сушені фрукти, овочі, ягоди, а також улюблені делікатеси – фенхель, кунжут, паприка, коріння лопуха. Корм включає корисний протеїново-мінеральний гранулят, який покращує загальний стан здоров’я, сприяє зміцненню зубів та кісток, поліпшенню стану хутра.
Чому треба обрати корм:
- ВИСОКИЙ ВМІСТ СИРОЇ КЛІТКОВИНИ. Для нормалізації травлення та сточування зубів. - ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІТАМІНОМ С. Не виробляється організмом; міститься в паприці,
яблуках, пастернаку
- ЗМІЦНЕННЯ КІСТОК, ЗУБІВ, М’ЯЗІВ. Завдяки рослинному протеїново-мінеральному
грануляту.
- ЗАПОБІГАННЯ ВИНИКНЕННЯ КОЛЬОК. Фенхель попереджує утворення газів у ШКТ.

комбікорм, трав’яний гранулят в асортименті, овес голозерний, сорго біле, кероб подрібнений, горох плющений, протеїново-мінеральний гранулят, насіння гарбуза, насіння льону, повітряна пшениця, кунжут білий, сочевиця червона, шипшина, корінь лопуха, сушені яблука, сушена морква, сушений пастернак, гібіск, квіти календули, арахіс, сушений буряк, фенхель, сушена паприка.

Клас корму
Преміум
Тип корму для грызунів
Зернова суміш
Вид гризунів
Морські свинки
Вага упаковки
500 гр

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре