Меню
Кошик

NexGard Spectra для собак 1 таблетка 30-60 кг
Пігулки проти бліх, кліщів і гельмінтів

NexGard Spectra для собак 1 таблетка 30-60 кг
NexGard Spectra для собак 1 таблетка 30-60 кг
  • Наявнiсть: В наявностi
  • Артикул: 15886
Хіт
481.90 ₴
Без ПДВ: 481.90 ₴
Вага тварини
2-3.5 кг
3.5-7.5 кг
7.5-15 кг
15-30 кг
30-60 кг
Купити
НексгарД Спектра відноситься до комбінованих протипаразитарних лікарських препаратів. Активні компоненти, що входять до складу препарату, - афоксоланер і мильбеміцина оксим забезпечують його широкий спектр протипаразитарної дії відносно ектопаразитів і нематод, паразитуючих у собак: бліх (Ctenocephalides felis, Ctenocephalides can is); іксодових кліщів (Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus, Ixodes scapularis, Ixodes ricinus, Ixodes holocyclus, Haemaphysalis longicornis, Amblyomma americanum); шлунково-кишкових нематод (Toxocara canis, Toxascaris leonina, Ancylostoma caninum, Ancylostoma braziliense, Trichuris vulpis); личинок дірофілярий (Dirofilaria immitis).

НексгарД Спектра призначають собакам для лікування і профілактики шлунково-кишкових нематодозів, акарозів, що викликаються іксодовими кліщами, афаниптерозу, в комплексній терапії алергічного дерматиту, що викликається блохами, а також в цілях профілактики дирофіляриозу, що викликається личинками Dirofilaria immitis.

Протипоказанням до застосування є підвищена індивідуальна чутливість тваринни до компонентів препарату, виражені порушення функції печінки і нирок. Не слід застосовувати препарат хворим інфекційними хворобами і ослабленою тваринам, собакам у віці до 8 тижнів і/або масою менше 2 кг, а також тваринам інших видів. Цуценятам порід собак, чутливих до макроциклічним лактонам, у тому числі коллі, бобтейл і шелті, препарат застосовують під спостереженням ветеринарного лікаря.

Афоксоланер - 1,87% (в 1 пігулці 9,4 мг, 18,8 мг, 37,5 мг, 75 мг і 150 мг) і мильбемицина оксим - 0,38% (в 1 пігулці 1,9 мг, 3,8 мг, 7,5 мг, 15 мг і 30 мг), а також допоміжні речовини: кукурудзяний крохмаль, борошно з соєвого білку, харчову добавку з ароматом і смаком яловичини, повідон Е1201, макрогол 400, макрогол 4000, макрогол 15 гидроксистеарат, глицерол, тригліцерид середньої довжини ланцюга, моногідрат лимонної кислоти, бутілгідрокситолуол.

Тип застосування забів від бліх та кліщів
Таблетки
Акції
Хіт продажу
Вага
30-60 кг

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре