Меню
Кошик

Cat Chow Sterilised з куркою 1.5 кг
Сухий корм для дорослих стерилізованих кішок

Cat Chow Sterilised з куркою 1.5 кг
Cat Chow Sterilised з куркою 1.5 кг
  • Наявнiсть: Очікується
  • Артикул: 14124
Хіт
275.05 ₴
Без ПДВ: 275.05 ₴
Купити
Корм Cat Chow® містить комплекс "Naturium®" - особливу комбінацію волокон природного походження, а також джерело натуральних пребіотиків який сприяє здоровому травленню. Cat Chow® - Повнораціонні, збалансоване харчування для природно дивовижною, здорового життя Вашої кішки.
Спеціально розроблений корм Cat Chow® для дорослих стерилізованих кішок і кастрованих котів допомагає врівноважити вплив гормональних змін і такі можливі наслідки кастрації і стерилізації тварин, як поява надмірної ваги і виникнення проблем із сечовипусканням. Завдяки збалансованого рівня білків і жирів, цей корм допомагає стерилізованих кішок і кастрованим котам підтримувати здоровий розвиток м'язової тканини і оптимальну вагу. А вітаміни групи Е і В забезпечують природний захист організму і енергійність улюбленців.

Переваги корму

Комплекс Naturium в кормах Purina Cat Chow - це особливе поєднання волокон природного проісхожденія.Он включає джерело натурального пребіотика, який, як було доведено, покращує баланс мікрофлори кишечника і підтримує здоров'я травної системи кішки.
З 1926 року експерти Purina® застосовують свої знання і досвід, щоб створювати повноцінне харчування для здоров'я домашніх вихованців.
Корм Purina® Cat Chow® не містить доданих штучних ароматизаторів, барвників та консервантів.
З вітаміном E для підтримки природного захисту організму кішки і з вітамінами групи B, щоб допомогти вашій кішці оптимально використовувати енергію.
Корми з високим вмістом курки містять якісні джерела протеїну, щоб задовольнити природні потреби кішок.
Дбайливо приготовлено з натуральних інгредієнтів (петрушка, шпинат, морква, цільні зерна злаків, цикорій і дріжджі).
Допомагає підтримувати рівень pH сечі і здоров'я сечовивідної системи вашої кішки завдяки збалансованому вмісту мінеральних речовин.

Злаки (39% незбиране зерно *), м'ясо і продукти переробки м'яса (20%), продукти переробки рослинної сировини (2,7% сухої м'якоті буряка; 0,07% сухої петрушки, що еквівалентно 0,4% петрушки *), екстракти рослинного білка, рослинні і тваринні жири, овочі * (сушений корінь цикорію; суха морква; сухий шпинат), консерванти, мінеральні речовини, дріжджі * (0,3%), вітаміни, антиоксиданти. * Натуральні інгредієнти. ** відповідає 40% відновленого м'яса і тваринного білка, мінімум 14% курятини.

Клас корму
Преміум
Порода кішок та котів
Усі породи
Вік кота/кішки
Дорослі
Особливі потреби
Кастровані
Стерилізовані
Акції
Хіт продажу
Смак
Курка
Вага упаковки
1.5 кг

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре