Меню
Кошик

Cat Chow Feline потрійний захист зі свійською птицею 400 гр
Сухий корм для дорослих кішок

Cat Chow Feline потрійний захист зі свійською птицею 400 гр
Cat Chow Feline потрійний захист зі свійською птицею 400 гр
  • Наявнiсть: Очікується
  • Артикул: 1425
47.87 ₴
Без ПДВ: 47.87 ₴
Вага упаковки
1.5 кг
15 кг
Купити
Повнораціонні корми для дорослих кішок зі спеціальною формулою потрійного дії, що зменшує накопичення зубного каменю (до 40%), підтримує здоров'я сечовидільної системи кішок і запобігає утворенню грудок вовни в шлунково-кишковому тракті, містить вітаміни Е і В. А також, завдяки поєднанню натуральних інгредієнтів з ретельно відібраними травами і овочами (петрушка, шпинат, морква, цикорій), корм підтримує імунітет і енергійність тварин.

Переваги корму
Комплекс Naturium в кормах Purina Cat Chow - це особливе поєднання волокон природного походження. Він включає джерело натурального пребіотика, який, як було доведено, покращує баланс мікрофлори кишечника і підтримує здоров'я травної системи кішки.
З 1926 року експерти Purina® застосовують свої знання і досвід, щоб створювати повноцінне харчування для здоров'я домашніх вихованців.
Корм Purina® Cat Chow® не містить доданих штучних ароматизаторів, барвників та консервантів.
З вітаміном E для підтримки природного захисту організму кішки і з вітамінами групи B, щоб допомогти вашій кішці оптимально використовувати енергію.
Дбайливо приготовлено з натуральних інгредієнтів (петрушка, шпинат, морква, цільні зерна злаків, цикорій і дріжджі)
Формула потрійної дії допомагає зменшити утворення зубного нальоту, містить мінеральні речовини для здоров'я сечовидільної системи і джерела клітковини для регулювання утворення грудок вовни в шлунково-кишковому тракті.

Зернові (34% цільнозернові(1)), м’ясо та субпродукти тваринного походження (10%(2)), екстракти рослинного протеїну, продукти переробки овочів (5.4% буряковий жом сушений, 0.07% петрушка сушена еквівалентно 0.4% петрушки(1)), жир тваринний, овочі(1) (2% корінь цикорію сушений, 0.07% морква сушена еквівалентно 0.4% моркви, 0.07% шпинат сушений еквівалентно 0.4% шпинату), вітаміни та мінеральні речовини, дріжджі(1) (0.3%), антиоксиданти (бутил гідрооксианізол, бутил гідрокситолуол, пропіл галат), ортофосфорна кислота, холін хлорид, таурин. (1) Натуральні інгредієнти. (2) Еквівалентно 20% регідратованого м’яса та субпродуктів тваринного походження, мінімум 14% індички.

Клас корму
Преміум
Порода кішок та котів
Усі породи
Вік кота/кішки
Дорослі
Особливі потреби
Виведення грудок шерсті
Здоров'я зубів і ясен
Профілактика мочекаменной хвороби
Смак
Індичка
Вага упаковки
400 гр

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре