Меню
Кошик

Beaphar Doggy's Senior 75 таб
Вітамінізовані ласощі для підтримки здоров'я собак старших 7 років

Beaphar Doggy's Senior 75 таб
Beaphar Doggy's Senior 75 таб
  • Наявнiсть: Очікується
  • Артикул: 8627
163.34 ₴
Без ПДВ: 163.34 ₴
Купити
Унікальна мінеральна харчова добавка у вигляді ласощів для собак старших 7 років. Підтримує здоров'я кісток і зубів, містить легко засвоюваний кальцій для міцності кісток, протеїн з високою біологічною цінністю для додання енергії. Підтримує роботу серця і покращує зовнішній вигляд шерсті. Щоб зменшити несприятливий вплив на нирки, містить знижений вміст фосфору. Додатковий вміст L-карнітину підтримує м'язову масу собаки, покращує стан мускулатури і забезпечує оптимальний рівень спалювання жирів.

Дозування: Щоденно 3 таблетки на кожні 5 кг ваги тварини

Давати в якості заохочення. Обмежень у тривалості використання не має. Ласощі можна давати вагітним і лактуючим тваринам. Регулярно забезпечувати тварину достатньою кількістю свіжої питної води.

Цукри, продукти рослинного походження, молоко й молочні продукти, яйця і продукти з яєць, м'ясо і продукти тваринного походження, мінерали. Аналіз: протеїн 4,1%, жири 2,0%, клітковина 24,2%, зола 5,0%, волога 2,4%, натрій 0,52%, кальцій 0,9%, фосфор 0,46%, калій 0,31%, магній 0,03%, добавки: хлорид L-карнітину 20 мг/кг.

Форма випуску
Таблетки
Вік тварини
Літні
Особливі потреби
Здоров'я серця
Зміцнення зубів і кісток
Краса шкіри і шерсті
К-сть таблеток
75 таб

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре